6/18/2008

Spore: Creature Creator!


Avui després de l'examen de VIG estic molt gammer!

I aprofito que tinc una mica d’estona per fer una mica d’spam.

Vejam, primer dir què és SPORE?

SPORE és un joc, un joc d’un senyor que es diu Will Wright, l’ha creat juntament amb Maxis (sí, sí el dels Sims, tot i que ara mateix qualsevol comparació és purament una coincidència i a més a més odiosa).

Alguns us dirien que és el típic joc on es juga a ser déu (tot i que no s’assembla en res al Black & White, un tros de joc per cert). Tot i que podríem dir que és d’estratègia, tampoc s’assembla a ven bé al típic Age of Empires. Per mi és quelcom casi nou (existia fa molts anys un joc anomenat “Evolution” però com que mai hi vaig arribar a jugar no us puc dir si és el mateix, bàsicament el joc és tracta de crear un ésser unicel·lular i evolucionar-lo fins a dominar la galàxia.

Personalment segueixo aquest joc des que fa mes o menys 2 anys van anunciar que l’estaven desenvolupant (sí porto 2 anys o més, des que feia SO mirant les mateixes captures de pantalla). Trobo molt original com l’han tractat, bàsicament el joc pot durar o unes hores, o fins que un tingui paciència d’aguantar. Comences fent la teva ameba unicel·lular i jugant una mena de “menja cocos” fins que tens prou energia per evolucionar. Un cop aquí has de tornar a crear la criatura, tornes a “muntar-la” com si fos un LEGO (també sóc fan dels LEGOs) i veus quina pinta tindrà. Un cop aquí ja ve el desenvolupament més lineal (potser) de desenvolupar la criatura i anar creant tecnologies (em penso que encara es pot editar la pinta que fa la criatura un cop o 2 més). I finalment pots sortir a fer gamberrades per l’univers.



Perquè us estic fotent aquest rollo? Doncs per que ahir dia 17 de juny, per fi es podia descarregar l’editor de criatures (el títol d’aquest post) i ara mateix me l’estic descarregant (la versió gratuïta que conté un 25% de les possibilitats reals, son 205 MB) com a regal propi d’aniversari (faig 23 anys XD, sóc un tros de iaio). Bàsicament per poder provar el que el dia 5 de setembre sortirà a la venda (data oficial de llançament del joc per PC i MAC!), si nois aquest és un dels primers jocs que des del seu inici estava pensat per MAC també i estic segur que a un parell de companys que tenen un iMAC de 24! (quina enveja que tinc!), se’ls veurà de putissima mare.

Bé volia deixar un parell de captures de pantalla d’alguns dels bitxos que em faci, però com que encara no ha acabat la descàrrega, ho deixem per més endavant!

Us animo a provar l’editor!

1 comentari:

4catalonia ha dit...

Bé ja he llegit el post, però ara no puc baixar-lo, apart de suposadament estar estudiant es2 diguem que no tinc temps per a provar-lo, el wow i les meves pujades de nivell diàries m'ho impedeixen, i és que ahir, 14 hores després de pujar al 66, vaig pujar al 67, xD

Ja li farem una ullada més endavant, tot i que pel que has escrit no em crida gaire l'atenció, serà pq m'he enganxat massa al tipus de joc que és el wow.