6/09/2008

Bola de Drac - La Peli

Ho heu llegit bé.

Bé, jo em tornaria a llegir el títol, de fet m'estic tornant a llegir el meu propi títol i interiorment enregistrant-lo a la memòria.

Ja fa un o dos anys que es ve especulant amb una possible pel·licula sobre el gran mite Goku. Moltes imatges han sortit i moltes especulacions també (Goku seria representat pel paio de Smallvile? Una foto horrible d'un Freezer?). Per sort o per desgràcia s'han concretat coses com personatges, actors i una mica la història, de fet la història espero que més o menys tots la tingueu clara.

Mode Flame:
Com collons se'ls acudeix tacar l'honor, la virtut, d'una de les millors històries d'anime que mai s'ha escrit?
És més com algú té els sans pebrots i arrogància per a agafar una cosa que ja està creada, ha arribat fins al final i ha tancat un cicle! Hem tancat cicle!

Estem tornant a obrir quelcom que ja s'hauria de quedar com està. I és que nosaltres frikis esperem sempre coses que ens agraden amb candeletes (FF VII: Crisis Core), però a vegades no cal més, i sincerament crec que una peli de Bola de Drac amb personatges reals es quedarà a molts i molts anys llum del que és l'esperit de la veritable sèrie.

I molts ara segurament estaran encantats de veure aviam si la FOX ens sorprèn i fa quelcom decent, JO NO HO ESPERO. Espero un bodrio a l'estil Spiderman 3 (per cert heu vist el comic de la Meri d'avui referent a això?, tremendo). Si veig una bandera americana us juro que envio un mail-bomba.

Tanca Mode Flame.

Bé perdoneu el meu to, estic una mica exaltat (coses dels exàmens), realment em fa molta por aquesta peli, una mica la que em feia la d'Evangelion, que al final sembla que no la faran? Perdó, acabo de consultar Google, les meves pitjors pors s'han materialitzat! També acaben fent peli d'Evangelion!!!

Mode Flame:

Però es que aquesta gent no te idees? Prou de robar històries als videojocs i a les sèries per fer-ne males pelis!

Tanca Mode.

Bé, per sort encara no sortirà fins al 2010 o sigui que ja haurem paït el desastre de Bola de drac per empassar-nos un altre desastre amb Evangelion.

Per als que volgueu més info us deixo un blog amb informació, desconec si es fiable o no, de totes formes aviat ho sabrem, doncs la pel·licula no tardarà gaire a ser anunciada si es que la fan per a la primavera de l'any vinent.

Fins aviat, jo segueixo fent TC!

2 comentaris:

4catalonia ha dit...

Company la pel·lícula que promet és la del wow, almenys les primeres imatges digitals que se n'han vist són genials, ara falta saber si la peli serà digital o amb personatges reals.

En quan a BD, serà un bodrio fijo, no n'esperis res de bo.

Pyzzy ha dit...

Jo no crec ni que m'acosti per veure-la al cinema, té una pinta horrible...

No sabia que farien una peli del wow... mmmm hauré de buscar info a veure que tal serà xD.