6/06/2008

Escampa el Firefox!!

Hola de nou!

Avui un post ràpid (que un ha d'estudiar). Parlem sobre el Mozilla Firefox 3 que s'acosta. Després de forces actualitzacions i betes, ja tenim la RC a punt. I d'aquí poc sortirà la versió definitiva. Un navegador força atractiu, de fet ha guanyat una bona part de mercat d'accessos a la web en els últims anys.

Tot i això desprès de les queixes de la seva versió 2 (i les ampliacions que la van precedir) sobretot pel tema del consum de memòria, els desenvolupadors es van posar les piles i van començar a polir bugs i fer millores, el resultat és la versió 3 (no us puc dir exactament en que millora perquè ningú l'ha provat encara), en teoria anirà més ràpid, tindrà mes pluggins i etc...

A part us poso una iniciativa molt divertida dels nois de Firefox. I és que intenten fer el rècord guiness de descàrregues d'un arxiu en 24h! Una iniciativa molt divertida, on hi han habilitat un mapa per veure mes o menys la gent que dona suport a la causa, jo us deixo un dels links promocionals, i espero que com jo li doneu suport!

Download Day 2008