6/10/2008

Ajuda amb auriculars

Hola!

Aquest és un post de recerca, el tema és que tinc un mp4 Samsung YP-P2 (un gran aparell que quan tingui més temps aprofitaré per comentar-vos més a fons).

Bé la qüestió és que jo vaig esport, vaig a córrer, bicicleta i tal... i a vegades m’agrada endur-me música. Però el problema amb els auriculars que venien de sèrie (que donen un so de collons per cert), és que amb el moviment se’m cauen. I la veritat es força incòmode. Ara que s’acosta el meu aniversari estava pensant en comprar uns de nous, però la veritat és que no tinc ni idea de que comprar.

Doncs la gent que s’hagi trobat amb el mateix problema m’agradaria que proposes (per aquí o a r.lapuente@gmail.com) algun model i marca d’auriculars, no m’importa que siguin de cable, com bluetooth (que també ho aguanta el mp4), però que siguin petits a poder ser i que s’aguantin a l’orella.

Sembla una petició força absurda, però us asseguro que quan esteu corrents o en bici i cada 2 per 3 us cau l’auricular molesta i força (i em nego al recurs de posar-me celo a l’orella).

Fins aviat!

PD: Heu vist la Keynote d’Apple? Ja era hora que sortís el 3G, però personalment m’atrau més un So (SnowLeopard, el nom m’encanta!) que funcioni per qualsevol micro Intel.

3 comentaris:

Pau Gay ha dit...

http://paugay.com/2008/06/nuevos-auriculares.html

No tinc referéncies d'ús d'aquests auriculars en l'ambit de l'esport ... pero com a dia-a-dia van prou bé ^^ !

Beldar ha dit...

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_spa.nsf/root/05206?Open&print=
Els millors que he tingut mai.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies nois!