5/12/2008

Stargate = MMORPG?

Sí nois. Després del Wow, un joc intenta fer-se un lloc als nostres ordinadors. Un joc que ja fa 2 o 3 anys que porto seguint, Stargate Worlds. I després de 2 o 3 intents de joc de Stargate, finalment fa la pinta que surt a la llum.

Sincerament em fa molta il·lusió que surti, ja que sóc molt fan del món Stargate. Porto un parell de mesos donant tombs pel forum del joc. M'he registrat per a tenir la possibilitat d'ajudar a beta testejar el joc, es a dir provar de trobar errors al joc.

La veritat és que fa bona pinta. Tot i que encara s’especula, d’entrada tindrem 4 races: humans, jaffa, asgard i goa’uld. Tindrem també diferents possibilitats de “professió” i a més en un futur es planeja incorporar noves races com ara els Ori, els Espectres i qui sap si els Replicant i tot. (són races importants que apareixen a les temporades més avançades i fins i tot a la nova sèrie que és Stargate Atlantis).
Bàsicament serà un joc de fer missions, com la majoria de MMORPG, però personalment espero que tingui força component història, és a dir que estigui basat en la línia argumental del la sèrie de televisió.

El joc l’han fet basat en la Unreal Engine 3, un motor de joc força potent i que fa pensar en un joc tipus 1a persona amb capacitat per disparar, és a dir em penso que estan fent quelcom que els portarà al camí de l’èxit, innovar. Ja que la barreja de shooter i joc on-line encara no està combinat a la perfecció. Us poso la seva wiki amb molta informació en espanyol de moment perque aneu llegint.

A part d’això poca cosa us puc dir. Només us deixo amb aquest caramel que és ni més ni menys que el tràiler del joc.


4 comentaris:

4catalonia ha dit...

Per ser un vídeo està bé, però el que s'ha de veure és el joc en acció, perquè els vídeos sempre estan molt currats, però volem veure la imatge en una pantalla.

No sóc pas cap seguidor d'Stargate com bé saps, però diré un parell de coses.

Si només hi ha 4 bàndols és una cagada bestial, a aquestes alçades de la vida n'hi hauria d'haver almenys els mateixos que hi pugui haver al wow, o 6 o 7 mínim; si només són 4 és tot massa petit, trobaràs gent igual que tu per tot arreu.

I segon, no crec que puguin seguir el fil de la sèrie, clar que els que s'enfronten aquí seran rivals, però no es poden limitar a fer un seguiment de la sèrie, jo crec que hauria de ser una història paral·lela que no hi tingués res a veure.

I la darrera, compatibilitat per mac i linux (el wow no la té), o només per win? (i a sobre vista, xD)

P.D: No sé què deurien ser primer, si els portals d'Stargate o els portals del wow, però són quasi iguals, m'ha fet gràcia ^_^ (ja sóc lvl 49 i assalto el 50 per tenir-lo abans del finde, jaja)

wolffan ha dit...

Pos de les 4 races també hi haura diferents coses... vui dir diferents professions amb diferent pinta. A part el mon stargate no dona més de sí, és a dir que bàsicament hi ha humans i els jaffa no deixen de ser humans gansos.

A part els ori i els replicants o els espectres no surten fins al final de la serie i seria del pal "spoiler" per tant ho deixaran per a una ampliació.

A mi mentre et donin certa llibertat ja m'està bé. Per cert el video crec que l'han fet amb el mateix motor del joc, es a dir un video força semblant a com serà el joc. (o això espero).

Tb han dit que te pinta ho facin per xbox 360... però per mac la veritat és que tot i que ho han dit no ho tinc clar.

Anònim ha dit...

Et falten els raith, o aquests no els inclous? ;)

wolffan ha dit...

Doncs si que falten! Igual que els replicants i altres (que no diré per no fer spoiler).

Diuen que els posaran en una ampliació del joc (encara no han tret el primer i ja pensen com fotre calers per al 2on).