5/20/2008

Google a Barcelona

Com que aquest és un blog en català, he decidit que l'entrada anterior que anava dirigida al blog d'en Ludo Google at Barcelona havia de ser també traduïda al català, ja que no tinc ganes que critiqueu el meu pèssim angles.

Bé resumint l’entrada anterior:

Hem fet una petita discussió sobre si ha o no ha de venir Google a Barcelona. La veritat és que com a perspectiva per la ciutat i per a nosaltres els Informàtics no podria ser millor. Una de les empreses més grans venint a demanar Enginyers per a fer projectes segur interessants, res comparat amb algunes empreses que només volen consultors que no pensin i actuïn sota les seves ordres.

Ara bé el que jo penso és que per molt bona formació que hi hagi, Google mai s’arriscarà en una empresa de “colonització” que no estigui segura d’afrontar amb èxit. Per tant jo miro amb escepticisme la vinguda de la gran companyia. Tot i això, com bé he dit, penso que el que si fa Google és comprar empreses. Per tant si volem que realment vingui, hauríem de tenir una empresa que fos suficientment gustosa per Google com per comprar-la i instal·lar-se en la nostra ciutat. He fet un joc de paraules amb una pastanaga i un conill que surt del seu cau per cruspir-la.

No us ho penseu i doneu la vostra opinió.

2 comentaris:

4catalonia ha dit...

La meva opinió és que l'estat no està preparat per afrontar una cosa així, no dubto de que hi haurà gent bona treballant o investigant, però sincerament pels 4 que hi ha no crec que a l'empresa li surti a compte, i veient això és normal que no hi hagi mai una empresa prou grossa per a ser absorvida.

Apa que no s'ha dit vegades que s'ha d'invertir en I+D perquè som el cul del món en això, tu creus que una empresa prou potent veient això correrà el risc?

wolffan ha dit...

Per això he especulat amb la possibilitat que si hi hagues una empresa jove en IT que interesses a Google podria venir aquí. Posa el cas per exemple d'una empresa que es diu FeedBurner que ha estat adquirida per google.