5/02/2008

Open Godó Barcelona

Aquesta setmana s'està duent a terme un torneig molt emblemàtic a la ciutat comtal. L’Open de Tenis Godó 2008 (que patrocina el Banc Sabadell). És un torneig puntuable per al rànquing de la ATP i amb un pot final de 140.000€ (ho vaig descobrir a les normes del torneig que hi surten penjades). Tot i ser un torneig sobre terra batuda molt modest en comparació per exemple amb Roland Garros, crec que és molt maco que tinguem aquest tipus d’esdeveniments a la nostra ciutat.
Doncs al que anava, ahir dijous amb el bon dia i les entrades d’una amiga vaig poder entrar al recinte i apreciar el partit de 8ens de final entre el Rafa Nadal i en Feliciano Lopez. La veritat és que va ser un bon partit, amb punts molt espectaculars com el que us poso aquí i m’ho vaig passar molt bé veient-ho. Aprens coses com veure al públic totalment callat mentre es juga el punt, que només et pots aixecar de la cadira quan hi ha canvi de camp (és a dir quan el nombre de jocs dels 2 tenistes sumats és un nombre senar i d’altres coses curioses.
A part d’això el torneig és un gran aparador per als personatges cèlebres de la nostra gran ciutat (i pels de fora també) i un torneig que dona bon caràcter en general (és bo que no només ens coneguin pels toreros i les sevillanes.

Aquí el video: