5/25/2008

Pel cap de setmana



Doncs una proposta per aquest cap de setmana plujós, a part d'estudiar que és el que últimament faig.

Parlo d'una gran sèrie, sèrie televisiva americana. Sèrie mèdica, amb un gran personatge principal i molt bons secundaris. Parlo de House, aquest cap de setmana he vist els 3 últims capítols de la 4a temporada que ja ha acabat (concretament el 14,15 i 16).

Si alguna cosa tenia aquesta sèrie era un tracte molt humorístic, alhora que realista de les incidències que succeeixen en un hospital. A part d’un enfocament molt particular als seus personatges, entrant en les seves ments i les seves personalitats a través dels successius episodis. Però el que no havia vist fins ara, és el romanticisme i el drama que han mostrat en aquests 2 últims digníssims capítols que marquen el final de la 4a temporada, sincerament 2 obres mestres, del millor que he vist.

Realment recomano la sèrie a qui no l’hagi vist, tot i que realment hi ha 2 fils, el personal que es lent i llarg, també hi ha les petites històries de cada capítol, però si tens prou paciència us agradarà com es desenvolupa la història de fons.

Realment la recomano.


PD: fixeu-vos en el detall de la moto, una gran CBR 1000 RR Repsol, conduïda per un paio que va coix. Brutal.


Spoiler: You're dead.
Everybody dies...
....
....
Get off the bus...
I can't...
....

3 comentaris:

4catalonia ha dit...

És curiós el paio, pq dient "brutalmente honesto" quan feien les promos, el més curiós és que quan més honest és un més hòsties li foten, però aquest paio sempre es surt amb la seva rebent el mínim.

Una gran sèrie, ja ho he dit jo sempre, estic convençut que en VO guanya, però realment el doblatge m'encanta.

wolffan ha dit...

Certament en VO guanya. Per exemple la Caddy m'agrada molt més i el Wilson també, el House ja el claven força.

Per cert la putada de VO es que si hi ha coses que no se que volen dir en espanyol en anglés ja ni t'explico i moltes de les explicacions costen de seguir, pero val la pena.

Anònim ha dit...

Vaya cabrón amb l'spoiler.... Jajaja