5/22/2008

Mes Google

Avui al matí, revisant la web de LaVanguardia he vist un parell de notícies relacionades amb la tecnologia i Google. I seguint el meu article anterior em disposo a comentar-les.

Tal com vaig dir, a Barcelona s’hi estan instaurant cada cop més empreses tecnològiques. A part també com ha dit el Pigui al seu blog i ha comentat a Google at Barcelona, cada cop es fan més congressos de caire tecnològic i un exemple és el BDigital Global Congress que s’està duent a terme a la nostra ciutat, un congrés sobre els últims avanços en tecnologia.

A més a més en una notícia també de LaVanguardia m’he adonat que Google, està iniciant a Barcelona el Google Street View, si ho recordeu va generar controvèrsia degut a la possible violació de la llei de Privacitat i Intimitat. Google ha aprofitat el congrés per a iniciar d’aquesta forma la filmació amb cotxes de Google (que segurament podreu veure per la ciutat si us hi fixeu bé) de la nostra ciutat. L’objectiu es el de crear una eina per a la cerca de comerços però també per a un portal segons diuen ells, amb funcions immobiliàries i que seria possible auto completar des de casa amb informacions de la pròpia gent.

Per tant sembla que ja hi comença a haver moviment.

3 comentaris:

Byte ha dit...

Hola Raimon, muchas gracias por ayudarnos a difundir el congreso ;)

wolffan ha dit...

Pues de nada!

Encantado de hacer spam. Lo que me sorprende es que hayas llegado aqui tan rapido y que no se de donde vienes.

Anònim ha dit...

Haurem de somriure quan passegem per la ciutat... per si de cas ;)