11/04/2008

Obama és el "new deal"?


Que passaria si...
Obama guanyés les eleccions?

És sorprenent com pot monopolitzar un país l'atenció de la gent i és que avui dimarts 4 de novembre pot produir-se un canvi històric. Potser de l'alçada de JF Kennedy, un canvi de visió, un canvi que potser revifi el país que lidera el món (encara que només sigui en part) i ens faci espavilar.

És una situació estranya, a mi em recorda el rebombori de la sèrie Herois. On Peter Petrelli guanya les eleccions i esdevé president en un gir brutal d'esdeveniments. Té Barack Obama una corrua de superherois darrere?
Si serà capaç o no de salvar el món del declivi on estem tots ficats (els americans els 1ers), tal com deia Ramon Panikkar l'altre dia a televisió, potser Obama pot solucionar el problema d'amèrica, si es així, potser l'haurem de posar en un pedestal. D'alguna forma en comparació amb les eleccions Brazilenyes quan ens pensavem que Lula faria el canvi al país (potser no ha estat del tot així). Aconseguirà Obama canviar els americans? O es quedarà a mig camí com Lula al país sudamericà?

Això només el temps i la visió partidista de l'idealisme que domini el futur ho dirà.

2 comentaris:

FF04 ha dit...

Era Nathan Petrelli :P

wolffan ha dit...

Ho my... tota la raó! XD es que ara fa temps que no miro herois! Encara no he començat amb la 3a!