5/27/2007

Hell, It's about time!!!

Després de 9 anys, rumors, fake's, imatges falses, xerrades i molta molta paciència, ha arribat:TOT BON GAMMER ha d'haver fet certes coses:
1.- Jugat a l'age of empire's.
2.- Jugat un Final Fantasy (el que sigui i acavar-lo).
3.- Ser adicte a un shooter (minim).
4.- Tenir aspiracions a dissenyador o provador de videojocs.
5.- Jugar a un MMORPG.
6.- Jugat en LAN-PARTY.
7.- Jugar o haver jugat al STARCRAFT

També en podriem dir els MANAMENTS DEL BON GAMMER (n'hi ha més però ja els comentare amb els meus amics i els posaré), també podeu donar idees ^^.

Doncs bé tot això per celebrar que han anunciat la sortida del Starcraft 2, amb l'alegria que comporta (com tot joc nou que minimament agrada).
Penso que no hi ha res que no s'hagi dit o que no és sàpiga. Només destacaré el que em sembla molt positiu:

Pel que sembla la història continua mínimament (tot i que l'hauré de repassar que ja no recordo com va). Això queda patent en les unitats, recomano passar per la web de starcraft2 i llegir les anotacions que hi ha de les unitats (de moment només protoss).

A destacar la millora de gràfics (ja ho podiem suposar, al final hi haura unes captures), sobretot pel que fa l'escenografía, els ambients estàn molt més detallats, l'essència del joc és la mateixa com no podia ser d'altre forma.
També podem destacar que hi ha hagut (sembla) un increment en en nombre d'unitats que podem manegar... el que es traduirà en una petició de hardware brutal (grafica, ram, processador etc...).
I com podeu llegir en el blog d'en Ludo, serà difícil que els nous estàndards "verds" que han de complir els pc's vagin de la mà amb les exigències cada vegada més grans dels jocs.

Per acavar unes captures (hi ha més a la web de blizzard).Fins aviat!!
wolffan.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bonissim el video d'apple!!
http://www.youtube.com/watch?v=9hkddfVfT1g&mode=related&search=

fati (de fatima :P) ha dit...

Eii hola!! soc la fati ^^ pos res aki deixo el missatge pk no em digueu k soc una ranciaaaa xDDD i res.. nose.. d'starcraft no domino gaire vaig jugar fa un temps pero no amb molt d'exit.. pobrets protos.. sempre els exterminaven... XDDD millor juga al ro!! i deixa els altres jocs k necessitem un supermonk pel trio maravillas :P i nose no has pensat ferte un fotolog? ultimament tothom te.. i aixi no cal llegir tant i xafardeges mes amb fotos XD si si ho se.. vaga.. xDDD
weno noi ens veiem dema pel ro un petonet!! ^^

Anònim ha dit...

un blog tb interessant:
http://lachicadelsombrero.blogspot.com/2006/06/sobre-el-mundial.html

Anònim ha dit...

nou de sony!
http://www.alliphones.com/2007/05/sony-to-compete-with-iphone-with.html

Anònim ha dit...

un blog bo:

http://www.gizmos.es/505/televisores/11-mitos-de-la-televison-en-alta-definicion-desmentidos/

redhan ha dit...

Tot bon gamer s'ha d'haver barallat alguna vegada amb la memòria alta, generant una configuració de memòria més efficient que la del memmaker...