5/11/2007

Festa Fib 2007

Bé, avans de començar amb els articles sobre l'exposició dels 30 anys de la FIB, narrarem la festa per excelència de la facultat d'informàtica, la Festa Fib 2007.

La festa comença amb una paellada popular (entre professors i estudiants de tota la fib).

Tot just després evidentment es procedeix a la ingestió de la mateixa paella, seguida de quantitats d'alchol (escollides per cadascú). Finalment és dona tota la tarda per a socialitzar, fer pinya, xerrar amb amics, professors i tothom en general.
Al llarg de la tarda es fan activitats tan pintorèsques com el karaoke popular, que acava sent un guirigall on s'acava emulant els millors temps de operación triumfo (i posa de manifest perquè estem fent informàtica i no música).

Cap a les 9 (que acavarien sent les 10 casi 11), es quan comença un dels moments més esperats, el moment del concert de Goblin City! Amb la participació de l'entranyable Marc Alier com a cantant (professor d'ASAI i GSI), conegut per molts pel seu tarannà collonut (resumint). I a partir d'aquí passen tots els grups que voluntàriament han participat en una festa on tots els Fibers intenten oblidar una carrera (que mai és el més important, el més important és que som persones) que masses cops ens colapsa.

I amb això us deixo un video del genial concert de Goblin City, on jo almenys m'ho vaig passar genial i espero que es repeteixi l'any que ve!