5/12/2006

E3 2006 ja és aquí!

Ja el tenim aquí!!
El E3 un dels salons més importants (sinó el que més), ha obert les seves portes aquesta setmana hi ens porta totes les novetats de jocs i consoles a tot el món, i les noticies no són poques.

Aquest saló és el del es consoles de nova generació (i els jocs qué van amb elles) hi ve amb un munt de novetats i presentacions: PS3 (Gran Turismo, FFXIII, Gun, mando amb sensor 3D), Wii la consola de nintendo (amb un gran mando, jocs novedosos i bon preu), i la ja coneguda x360 amb nous jocs.

El protagonisme se l'ha endut entre PS3 i Wii ha estat una bogeria, un no parar de dates de publicació, preus, característiques tècniques, novetats, sorpreses i un munt de coses. Penso que ha valgut molt la pena, sobretot ha generat molt de debat entre la PS3, la Wii, si es molt car, molt ecòmic, si Sony s'ha equivocat etc... Jo penso que tot això ja és veurà, estem fent prediccions i com va dir aquell savi: "...fer prediccions sobre el futur és molt arriscat..." per tant deixem que tot és cuini a foc lent (en el món que vivim avui en dia és prou difícil, però) i veure que en surt de tot això.

Si voleu més informació mireu a Meristation.

Apa nois/es fins aviat!