CAMPIONS!!!

JA LA TENIM AQUI!

LA SEGONA A BARCELONA!!!

OUI NOUS SOMMES CHAMPIONS!!!

Increïble, apoteòsic, cardíac, mortal de necessitat, el partit d'ahir sera un partit per guardar (en DVD que es veu millor) per recordar per molt de temps!!

Què puc dir? El malparit del Henry (fins que vingui al Barça ho seguira sent desprès ja ho canviaré), ens va donar maldecaps per un tubo. Minut 2 i va i Valdés salva el partit. L'arbit que no savia si era a un partit de la Final de la Champions o un de petanca la va cagar a partir de la jugada del penal i el gol anulat a Giuly, i a partir d'aqui es va difuminar i no va existir, no va tornar a fotre res de dretes. I per a fer el colmo dels mals, va el (""&·$%T) Soul Cambell i ens fot el 0-1 a pilota aturada.
I quin patir!!!!!!!, tenia l'ànima als peus i el (censorat) del Almunia treu un gol cantat del Etoo avans del final de la 1a part. La segona part igual, per fi el Rijkaard treu l'Iniesta i el Barça es fa amo del partit, l'Arsenal amb 1 home menys tancat a darrere amb l'autobús posat, i Henry fen de les seves a la contra.

Però....

...hi arrivà Samuel Etoo!!!!.....

...Etoo!!!!!!......

Minut 77 de la 2a part, assistència de Larsson i Goooooooooool d'Etoo gol d'Etooo, GOL d'ETOOO!!!! Empat a 1-1 i l'estadi (i el bar) s'enfonsen!!

Ja ho haviem fet, haviem empatat, erem feliços, però avans de poder-nos calmar.... Larsson Belletti........Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool, Gol. GOL, GOL ,GOL ,GOL de BELLETTI!!!!!!!!! No mo puc creure hem fet el 2on al minut 81 i Campions!!!!!!!!!!!!!!!

I s'acava el partit, s'acava!!!!!!!! Tothom s'abraça i ja som campions, quin patir, quina manera de patir, i quina llàgrima fluixa!!

Al final 2-1 i la 2a a Barcelona!!!

Ara només queda cagarme en el desgraciat (i coses més grosses) del coordinador de l'assignatura de PRED de la FIB, em cago en els seus semblants! Per fer-me perdre un dia innoblidable a París a un estadi per fer una merda d'examen que el podria posar un diumenge per mi si volia, en fi Molta Merda senyor Cordinador. Que s'ho passi molt malament.

Fins aviat nois! Som campions i que n'aprenguin, l'any que ve a ATENES ANIREM!!