4/30/2006

I el 17 de Maig...París (o no...)

Doncs ja hi sommmmmm!!!
Ara només falta que em toqui el sorteig que fa el barça. Això si i que hem deixin fer l'examen un dia abans...perquè dona la "casualitat" que el dia de l'examen de PRED és el mateix que el del partit de la Final de la Champions...:(. Bua que injust, demà passat haure d'anar a parlar amb el professor perque em deixi fer l'examen el dia avans. Ja veurem.

També dir que queden 3 partits pel mistral (o 4 si ens donen l'aplaçat) i encara hi ha possibilitats de pujar de categoria perque els 3 de dalt segueixen punxant (el lider em sembla que ja no). Per tant amunt i força que pujarem!!

Finalment una mica més de uni, que d'aqui poc hi ha la FESTAFIB!!! Que basicament és un event on tot de frikis borratxos fan una paella o diverses activitats (cadascú la seva xD). Esperem que vagi bé. Per sort aquest dia no tenim examens de cap tipus jeje, ja queda menys, el 2on parcial de SO està al caure i si el faig bé ja tindre molts punts de no tenir que fer l'examen ifnal. Esperem que tingui sort.

Dons apa d'aqui poc també penjaré els apunts de PI que estava fent (ja tinc fins al parcial que es va fer d'aqui poc i avans del final estaran tots passats, quan acavi faré els de EC2).

Apa siau!! ^^