3/15/2006

Tornen els llibres

Després de Tolkien, els autors de "Dragonlance" o d'altres, semblava que el món literari de la fantasia havia mort. Jo mateix ja feia temps que l'últim que vaig llegir va ser "El senyor dels anells", essent no la meva primera lectura fantàstica, sino l'última d'una llarga serie de coleccions sobretot de "Dragonlance".

Doncs bé, el gènere literari fantàstic ha tornat a nèixer, de la mà d'un jove autor que va començar la novela que el va portar al èxit a l'edat de 15 anys, aquesta novela és Eragon, la 1a part d'una trilògia.
Tornem a tenir un fil argumental molt original i trepidant amb essers fantàstics, mags i monstres, però fugint del plagi empalagós, possible en aquests casos de la resta de noveles previes.Aquesta trilogia de moment només té 2 llibres, Eragon->
i <- Eldest.
El 3er llibre de títol desconegut encara està en procés d'escriptura però esperem que sigui aviat.Com ha novetat aquest any i gràcies a l'èxit del primer llibre, s'està projectant una pel·licula amb data de llançament aproximada aquest any. Tot hi que no en savem detalls, seguim atents a les notícies que arriven des de la web de l'autor i la web de la pel·licula.

Enllaços:
-Web de l'autor.
Com a quelcom destacat tenim un joc de "rol" a la web.
-Web de la pel·licula.