1/21/2008

Innovació ?????

Hola,
després de molt temps sense passar per aquí tornem a la càrrega.
Hi ha hagut força novetats, entre elles portàtil nou (dell xps 1530), després de exhaustives lectures de review's consells notes i de tot m'he decidit per aquesta bellesa últim model.

Aprofitaré el nou post per parlar i fer una mica una ressenya entre la meravella de dell i en nou Mac Book Air.

XPS 1530:

-Bé podem dir que un portàtil que manté una mica la línea de dell. Portàtil que té pinta de ser molt robust, tot i que després de les crítiques rebudes pel disseny s'han posat les piles hi han creat un portatil de líniea molt fina, un disseny molt simple i preciós, molt "serio" en negre, i espectacular en vermell.
-De prestacions res a dir, te'l pots fer a mida el meu és una meravella de 4gb de ram.
-El pes? Pes poc, molt poc. La pantalla és veu magníficament i la bateria aguanta unes 3 horetes sense cap configuració extrema de la gestió d'energia.
-El so no està malament però cal entendre que parlem de portatil.
-Tant l'escalfament com el ventilador ni es noten, magnífic.



Mac Book Air:
-Estem innovant?
-La presentació molt bonica, molt original, s'ha de reconeixer que el senyor Steve Jobs és un tros de BENEDOR D'ALFOMBRES. S'ho val el macbokair?
-És un intent de presentar cada any quelcom nou, però sincerament recomano que s'esperi 2 anys a fer la reunió i que tregui millors coses. Air és sinònim de: "s'ens han acavat les idees, però com que som apple, us la fotem doblegada".
-A part d'aquesta petita crítica, un bon portatil. Bé avui en dia els portatils nous estan bé, potser un portàtil poc enfocat al gran públic, sino amb gent amb calers.
-Prestacions normaletes tirant a fluixes, un pes que és el que destaca, primissim i no pesa casi res.
-La resta mediocre.



Bé fins aquí el resum de la tecnologia. Següent post "El límit dels 32 bits".

wolf