5/27/2007

Hell, It's about time!!!

Després de 9 anys, rumors, fake's, imatges falses, xerrades i molta molta paciència, ha arribat:



TOT BON GAMMER ha d'haver fet certes coses:
1.- Jugat a l'age of empire's.
2.- Jugat un Final Fantasy (el que sigui i acavar-lo).
3.- Ser adicte a un shooter (minim).
4.- Tenir aspiracions a dissenyador o provador de videojocs.
5.- Jugar a un MMORPG.
6.- Jugat en LAN-PARTY.
7.- Jugar o haver jugat al STARCRAFT

També en podriem dir els MANAMENTS DEL BON GAMMER (n'hi ha més però ja els comentare amb els meus amics i els posaré), també podeu donar idees ^^.

Doncs bé tot això per celebrar que han anunciat la sortida del Starcraft 2, amb l'alegria que comporta (com tot joc nou que minimament agrada).
Penso que no hi ha res que no s'hagi dit o que no és sàpiga. Només destacaré el que em sembla molt positiu:

Pel que sembla la història continua mínimament (tot i que l'hauré de repassar que ja no recordo com va). Això queda patent en les unitats, recomano passar per la web de starcraft2 i llegir les anotacions que hi ha de les unitats (de moment només protoss).

A destacar la millora de gràfics (ja ho podiem suposar, al final hi haura unes captures), sobretot pel que fa l'escenografía, els ambients estàn molt més detallats, l'essència del joc és la mateixa com no podia ser d'altre forma.
També podem destacar que hi ha hagut (sembla) un increment en en nombre d'unitats que podem manegar... el que es traduirà en una petició de hardware brutal (grafica, ram, processador etc...).
I com podeu llegir en el blog d'en Ludo, serà difícil que els nous estàndards "verds" que han de complir els pc's vagin de la mà amb les exigències cada vegada més grans dels jocs.

Per acavar unes captures (hi ha més a la web de blizzard).







Fins aviat!!
wolffan.

5/25/2007

Dia de l'orgull friki!

Avui 25 de maig és el dia internacional de l'orgull fiki.
Si veieu algú vestit de darth vader passjan't pel carrer de sota de casa no us extranyeu, doncs està disfrutant del seu dia.

Tot i que no tothom manifesta les seves predileccions de la mateixa forma. Si poseu la televisió de ben segur que en mostraràn imatges.





També coneixem diverses web on es fan tests per a coneixer el nivell de friki (geek) de la gent. Aqui teniu el meu nivell i un enllaç per fer el test (en angles) i aquest frikitest, en espanyol.

i am a total geek

Aviat el posaré a permanents al a barra lateral.

Enjoy the party, enjoy your inside geek. (geek inside).

5/21/2007

ReNovetats

Després de deixar el blog abandonat durant molts mesos perque bàsicament em feia mandra escriure també perque creia que realment no arribava a pràcticament ningú el que deia.

Gràcies a una gran persona i un nou guia espiritual (Ludo), he tornar a trobar una mica de ganes per a posar coses i intentar fer quelcom més que anar a la uni, fer esport sortir de gresca (que és el que fan la majoria de persones sanes de la meva edat, les no sanes només van a la uni).
Us poso un link al seu blog i també un de permanent que de ben segur que el trovareu interessant.

També podreu veure que aniré fent canvis (ja he començat) per a rentar-li una mica la cara i aprofitar les novetats que te blogger i d'altres escripts "geeks". Tot i que encara no entenc com van els feeds (si algún iluminat em pots prestar la seva llum, està convidat a fer-ho).

Això es tot amics!

Wolffan.

5/11/2007

Festa Fib 2007

Bé, avans de començar amb els articles sobre l'exposició dels 30 anys de la FIB, narrarem la festa per excelència de la facultat d'informàtica, la Festa Fib 2007.

La festa comença amb una paellada popular (entre professors i estudiants de tota la fib).

Tot just després evidentment es procedeix a la ingestió de la mateixa paella, seguida de quantitats d'alchol (escollides per cadascú). Finalment és dona tota la tarda per a socialitzar, fer pinya, xerrar amb amics, professors i tothom en general.
Al llarg de la tarda es fan activitats tan pintorèsques com el karaoke popular, que acava sent un guirigall on s'acava emulant els millors temps de operación triumfo (i posa de manifest perquè estem fent informàtica i no música).

Cap a les 9 (que acavarien sent les 10 casi 11), es quan comença un dels moments més esperats, el moment del concert de Goblin City! Amb la participació de l'entranyable Marc Alier com a cantant (professor d'ASAI i GSI), conegut per molts pel seu tarannà collonut (resumint). I a partir d'aquí passen tots els grups que voluntàriament han participat en una festa on tots els Fibers intenten oblidar una carrera (que mai és el més important, el més important és que som persones) que masses cops ens colapsa.

I amb això us deixo un video del genial concert de Goblin City, on jo almenys m'ho vaig passar genial i espero que es repeteixi l'any que ve!