6/18/2006

Mamita 21amos!!

Ja tinc 21!!! Ostia k bell k sóc!!!! O era vel? !!! jajajajajaa
Bé per als meus asiduos que mireu la web k sapigueu que quan acavi examens el 23 es fa la festa d'aniversari d'un amic que es diu Adri i que segurament aquell mateix cap de setmana fare jo la meva!!! Si tothom no ha acavat en farem varies!!!!

Aviam si el de ADA em regala un aprovat dels macus!! Tot sigui demanar :P.

Feliciteu-me!!

PD: i neu a votar ^^.

6/10/2006

Que n'aprenguin!

Ja l'hem acavat!! Ha costat la seva feina però ja està acavat el puto projecte de PRED, aquest quatri s'han sortit amb una cosa que conta tant poc i dona tanta feina, penso que ho haurien de canviar però allà ells.
Igual que el quatri passat apurant fins a l'ultim dia i l'última hora per entregar-ho, però també és culpa seva, mira que tenien temps per posar l'enunciat, no calia apretar-ho tot tant i a més amb els finals a sobre.

Divendres MATD, espero que aquest quatri sigui el bó i fem un pleno per endinsarnos a 3er de carrera que ja seria lo seu! I ni parlem d'ADA.

Què més....oooo saló del comic de BCN estar entre tant friki em fa veure que encara no estic acavat que hi ha gent molt pitjor que jo, sempre puja la moral. Mireu Black Lagoon, gran serie, gran manga i el mestre Tori sempre tant fi.

Vui una PS3!!!

6/03/2006

Hem acavat!

Per fi, el quatrimestre de primavera 06, ha arribat a la seva fi. I ara només queda el que queda, o sigui 3 finals i un projecte de PRED, que no vegis la mandra que fa fer-lo. A més encara no hem fet res i cal començar des de 0.

Però la bona notícia és que aquest any si que als finals vaig amb prou marge per no patir tant. Els parcials (encara falta 1) han anat prou bé. Recomano sempre intentar fer bons parcials, sempre alguna cosa contarà de cara al final.

Ara a confiar en fer un pleno i pensar que farem el quatri que bé... es1,bd,e3,prop,proso,ac...(ja veurem). Ha i sobretot aviam que faré jo a l'estiu...nidea... com sempre.

Apa ens llegim!