5/30/2006

Amb l'aigua al coll.

Ja venen... estàn amagadets darrere la cantonada, examensss!
Ja els tinc calats, ja toca estudiar, de moment n'hi ha una que em fa patir a curt termini(SO), aviam si me la trec de sobre i me'n oblido, perquè encara em queda un examen parcial més, si va tot bé m'estalvio el final (coses de poder aprovar per parcials). Un cop amb aquesta fora, ja m'hi puc posar corrents amb ADA que hi ha molta cosa i és molt pesat de fer.

A part d'això com sempre esperant les notes de tot, i que lents que són, sempre estem igual, esperant i esperant per a res.

Res més, 1a derrota de diegos, mal partit de tots, i toque per a no dormir-nos, (l'ultim partit ja va ser un toque).

Apa nois!! Ens veiem!

5/18/2006

CAMPIONS!!!


JA LA TENIM AQUI!

LA SEGONA A BARCELONA!!!

OUI NOUS SOMMES CHAMPIONS!!!

Increïble, apoteòsic, cardíac, mortal de necessitat, el partit d'ahir sera un partit per guardar (en DVD que es veu millor) per recordar per molt de temps!!

Què puc dir? El malparit del Henry (fins que vingui al Barça ho seguira sent desprès ja ho canviaré), ens va donar maldecaps per un tubo. Minut 2 i va i Valdés salva el partit. L'arbit que no savia si era a un partit de la Final de la Champions o un de petanca la va cagar a partir de la jugada del penal i el gol anulat a Giuly, i a partir d'aqui es va difuminar i no va existir, no va tornar a fotre res de dretes. I per a fer el colmo dels mals, va el (""&·$%T) Soul Cambell i ens fot el 0-1 a pilota aturada.
I quin patir!!!!!!!, tenia l'ànima als peus i el (censorat) del Almunia treu un gol cantat del Etoo avans del final de la 1a part. La segona part igual, per fi el Rijkaard treu l'Iniesta i el Barça es fa amo del partit, l'Arsenal amb 1 home menys tancat a darrere amb l'autobús posat, i Henry fen de les seves a la contra.

Però....

...hi arrivà Samuel Etoo!!!!.....

...Etoo!!!!!!......

Minut 77 de la 2a part, assistència de Larsson i Goooooooooool d'Etoo gol d'Etooo, GOL d'ETOOO!!!! Empat a 1-1 i l'estadi (i el bar) s'enfonsen!!

Ja ho haviem fet, haviem empatat, erem feliços, però avans de poder-nos calmar.... Larsson Belletti........Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool, Gol. GOL, GOL ,GOL ,GOL de BELLETTI!!!!!!!!! No mo puc creure hem fet el 2on al minut 81 i Campions!!!!!!!!!!!!!!!

I s'acava el partit, s'acava!!!!!!!! Tothom s'abraça i ja som campions, quin patir, quina manera de patir, i quina llàgrima fluixa!!

Al final 2-1 i la 2a a Barcelona!!!



Ara només queda cagarme en el desgraciat (i coses més grosses) del coordinador de l'assignatura de PRED de la FIB, em cago en els seus semblants! Per fer-me perdre un dia innoblidable a París a un estadi per fer una merda d'examen que el podria posar un diumenge per mi si volia, en fi Molta Merda senyor Cordinador. Que s'ho passi molt malament.

Fins aviat nois! Som campions i que n'aprenguin, l'any que ve a ATENES ANIREM!!

5/12/2006

E3 2006 ja és aquí!

Ja el tenim aquí!!
El E3 un dels salons més importants (sinó el que més), ha obert les seves portes aquesta setmana hi ens porta totes les novetats de jocs i consoles a tot el món, i les noticies no són poques.

Aquest saló és el del es consoles de nova generació (i els jocs qué van amb elles) hi ve amb un munt de novetats i presentacions: PS3 (Gran Turismo, FFXIII, Gun, mando amb sensor 3D), Wii la consola de nintendo (amb un gran mando, jocs novedosos i bon preu), i la ja coneguda x360 amb nous jocs.

El protagonisme se l'ha endut entre PS3 i Wii ha estat una bogeria, un no parar de dates de publicació, preus, característiques tècniques, novetats, sorpreses i un munt de coses. Penso que ha valgut molt la pena, sobretot ha generat molt de debat entre la PS3, la Wii, si es molt car, molt ecòmic, si Sony s'ha equivocat etc... Jo penso que tot això ja és veurà, estem fent prediccions i com va dir aquell savi: "...fer prediccions sobre el futur és molt arriscat..." per tant deixem que tot és cuini a foc lent (en el món que vivim avui en dia és prou difícil, però) i veure que en surt de tot això.

Si voleu més informació mireu a Meristation.

Apa nois/es fins aviat!

5/04/2006

Campions!

Aquest any també!!!

Per segon any consecutiu el Barça es proclama campió de la lliga espanyola. No va ser necessari que acaves el partit, el Mallorca va fer molt bé la seva feina i va guanyar a domicili al Valencia per 2 a 1, per tant al finalitzar la 1a part del partit contra el Celta ja erem campions.

A partir d'aqui gresca, xerinola i desfase. A Canaletes tots a celebrar la victòria com cada any de títol, un ambient bonissim a les fonts, tothom molt content. Mala sort dels 4 subnormals de torn que no s'els acut res més que cremar containers... en fi al final sempre acavem igual, però el títol ja no ens el treu ningú!!!!

Visca el Barça i visca Catalunya!