3/28/2006

A la uvi dels pc's

Aquesta setmana passada vaig dur el portatil a reparacions perk al final ja hi podia fer ous ferrats de calent que es posava i estaré 2 setmanetes ben bones sense.

Aixi que quan el tingui ja penjaré els exercicis d'estatus que tinc aixi com el manual de ensamblador d'ec2.

També aprofito per posar una nova info sobre el nostre equip de futbol, que esta format pels antics guanyadors del torneig de catalunya escolar de futbol sala i per uns companys del Metacom (ekip de futbol sala). L'ekip es diu DIEGOS i juguem a la lliga de la Meiland, un complex esportiu al costat de la vall d'hebron. Actualment ens trovem a la 1a divisió líders invictes camí de divisió d'honor, després d'ahir dilluns guanyar 3-4 als coliders.

Apa ens llegim!!

3/15/2006

PS3!!! (coming soon....)

Notición!!!!
Avui 15-03-06, a les 7:00 del mati (hora espanyola), hi ha hagut un comunicat oficial a Japó per part de Sony sobre la Playstation 3. La noticia és que el seu llançament a nivell mundial(no només al Japó, sino també a Amèrica i Europa de forma simultànea l'11 de novembre del 2006.
La mala noticia és que el llençament s'esperava a la primavera i ara l'han traslladat al novembre però la bona és que la consola costaría aproximadament uns 350€ (preu inicial de sortida) i podria comptar un disc dur intern de 60 Gb, amb un sistema Linux instalat de fàbrica. Tots els jocs ja estarien preparats per fer servir aquest disc dur, també la consola proporcionarà un gran ventall de possibilitats gràcies al servei online de GameSpy que permetrà una gran interactivitat amb el món virtual, amb la consola s'inclouria un joc online gratuit.

Ara només ens falta esperar al novembre!!


Tornen els llibres

Després de Tolkien, els autors de "Dragonlance" o d'altres, semblava que el món literari de la fantasia havia mort. Jo mateix ja feia temps que l'últim que vaig llegir va ser "El senyor dels anells", essent no la meva primera lectura fantàstica, sino l'última d'una llarga serie de coleccions sobretot de "Dragonlance".

Doncs bé, el gènere literari fantàstic ha tornat a nèixer, de la mà d'un jove autor que va començar la novela que el va portar al èxit a l'edat de 15 anys, aquesta novela és Eragon, la 1a part d'una trilògia.
Tornem a tenir un fil argumental molt original i trepidant amb essers fantàstics, mags i monstres, però fugint del plagi empalagós, possible en aquests casos de la resta de noveles previes.



Aquesta trilogia de moment només té 2 llibres, Eragon->
i <- Eldest.
El 3er llibre de títol desconegut encara està en procés d'escriptura però esperem que sigui aviat.











Com ha novetat aquest any i gràcies a l'èxit del primer llibre, s'està projectant una pel·licula amb data de llançament aproximada aquest any. Tot hi que no en savem detalls, seguim atents a les notícies que arriven des de la web de l'autor i la web de la pel·licula.

Enllaços:
-Web de l'autor.
Com a quelcom destacat tenim un joc de "rol" a la web.
-Web de la pel·licula.