2/27/2006

Algú vol anar a la FIB?

Doncs avui algú m'ha preguntat que podia fer si anava a la fib, ja fos tècnica o superior, perquè tenia algun dubte.
Per tant la resposta a que és millor si la tècnica o la superior l'introduiré aqui:

Doncs aviam, jo recomanaria fer la superior, però:
1.- si fas la tecnica, passar de la tecnica a la superior no es dificil a priori, ara per ara, hi ha més places disponibles per passar de la tecnica a la superior que demandes. (per tant es relativament fàcil amb un examen)
2.- a 1er tant els tecnics com els superior tenen EXACTAMENT les mateixes assignatures, o sigui k a 1er no hi ha diferencia entre tecnica i superior, la tria (o el canvi) també el pots fer quan comences 2on. (jo ho vaig fer aixi no crec que ho hagin canviat).
3.- les assignatures de la tecnica son les mateixes que les de la superior, l'unic que a la superior n'hi ha mes. Dit d'altre manera la superior té assignatures de les 2 carreres tècniques + propies de la superior.
4.-el tema de la nota ja t'he dit mes o menys, entra a la que puguis que avans de 1er et pots canviar.

Doncs més o menys és el que hi ha sobre la tècnica/superior.
Apa!

2/26/2006

Comença la uni

Bé ja s'han acabat les vacances. Ja portem una setmaneta de uni, faig 4 assig. : m3,ada,pred,so. Tinc bones expectatives, de les assignatures del quatri anterior, espero penjar aviat cosetes, sobretot labs de ec2 resolts i apunts (encara que em fa pal passar-los a format digital). De est potser penjo les solucions dels exercicis d'e-status. I de m3 i pred no penjaré res perqué no hi ha res que valgui la pena.

Per altra banda estic llegint la una triloga, la del christopher paolini. És de l'estil del Tolkien, encara que tot hi la influència d'aquest ha pogut mantenir-se al marge i evitar plagis, almenys fins ara. Més endavant en faré una entrada.

Apa ens veiem ^^.