11/14/2006

I de nou per aquí...

Fa com un segle que no actualitzo... bé, no hi ha una bona excusa per a no fer-ho xDD.

Entre mirar la serie Star Trek: The next generation que té 7 temporades k ja casi les he vist totes... això treu el seu temps xD. Entre Bd, Prop, Matd, Ada i Es1 que clar, de tant en tant cal anar fent coses perque sino et suspenen i no es plan... ara estic ficat amb prop i ta la cosa xunga que no us dic res...
El que primer hauria de saver es que he de fer, avui aviam si quedem amb els companys del grup, per posar una mica en comú el tema aquest.

Per altra banda tb posare l'adreça del fotolog d'uns amics, gran fotolog, on es pengen les imatges mes picants dels nostres estats (alcholics, dropos, etc...), www.fotolog.com/trujats i esque els trujats son molt trujats.

Seguim a animelliure a full power despres que el iago s'hagi posat a donar fuetades a to cristo que es mou, ara ens hem posat firmes a currar.

Per ultim m'agradaria destacar un joc força xulo al qual en teoria m'estic viciant i ja fa uns dies que no jugo perque no hi ha temps: el Guild Wars: Nightfall. Es un MMorpg, per qui no sapigua que és: es un joc de rol on els personatges són altres persones de tot el món (weno en el meu servidor només hi ha espanyols però la idea esque pugui jugar gent de tot arreu).

Fins aqui el post estressat (espero k si prop sta bé tingui una mica de relax aquesta setmana).